У Львові попрощалися з бійцем 128-ї бригади Олександром Біяновим (відео)

18:10 14 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

На Личаківському цвинтарі поховали у вівторок бійця, який помер 7 квітня у Мукачівському шпиталі від наслідків пневмонії, занедужавши на Донбасі.

«Телеканал новин «24» повідомив сьогодні, 14 квітня:

№На Личаківському цвинтарі у Львові поховали бійця АТО Олександра Біянова. Він помер 7 квітня у Мукачівському шпиталі від наслідків пневмонії. Боєць занедужав під час перебування на Донбасі.

Близькі Олександра розповіли, що він повернувся додому на ротацію у лютому. Відтоді був на полігоні, де відчув погіршення стану здоров’я, утім, до останнього відмовлявся від лікарняного. Вимушена госпіталізація не врятувала чоловіка.

Зі слів його побратимів, що разом служили з Олександром у третій роті 128-ї Мукачівської окремої гірсько-піхотної бригади, він був кращим водієм цього підрозділу та добре розумівся на техніці. Олександр Біянов із жовтня служив на українському сході водієм БМП. Чоловікові було 45 років».

Натомість департамент інформації Центру Військового Капеланства Львівської архієпархії УГКЦ повідомив у вівторок на сайті Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла:

«Cьогодні, 14 квітня, об 12:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) прощалися із Героєм України – Біяновим Олександром, військовослужбовцем 128-ї Мукачівської окремої гірсько-піхотної бригади. Похоронне богослужіння очолив о. Степан Сус – настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла у співслужінні о. Тараса Михальчука, душпастиря Гарнізонного храму. 

Провести в останню дорогу прийшли родичі, товариші, військовослужбовці та мешканці міста. Після цього похоронна процесія пройшла на Личаківський цвинтар, де відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76. Вічна пам’ять Герою України!

Довідка. Біянов Олександр Володимирович (25.02.1970-07.04.2015) служив старшим солдатом у 128 Закарпатській бригаді. Помер у військовій частині від наслідків пневмонії, яку отримав під час служби в АТО.

Олександр Біянов був мобілізований з серпня. З третього жовтня перебував в АТО, був під Дебальцево. На початку березня прибув з ротації у військову частину за місцем служби. У військовій частині помер від наслідків пневмонії, яку отримав під час служби в АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів