У Львові попрощалися з полеглим на війні Андрієм Лозинським

13:50 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади залишив маленьку трирічну донечку.

Сьогодні, 23 грудня, Львів прощається із військовослужбовцем 28-ї окремої механізованої бригади (її постійне місце дислокації – смт Чорноморське в Одеській області. – «ЩЛ»), Героєм, який загинув на Донбасі Андрієм Лозинським. У церкві святих апостолів Петра та Павла на вулиці Театральній зібралися родичі, друзі та побратими загиблого Героя, аби провести його в останню путь.

Під час заупокійної літургії священик зазначив, що у гарнізонному храмі відбулося уже понад два десятки похоронів бійців АТО. «Герої віддали своє життя за своїх друзів, своїх рідних, свою землю, керуючись любов’ю», – підкреслив священик і закликав присутніх «з надією і по-християнськи дивитись на те, що діється у нашій країні, із життям тих молодих хлопців, які жертвують усім найціннішим, аби ми мали можливість жити у незалежній державі».

Священик також розповів, що покійний Андрій Лозинський залишив маму, сестер, маленьку трирічну донечку. Він також закликав усіх молитися за Героя, а «він з неба буде усміхатися нам».

Після богослужіння скорботна хода рушила на Личаківське кладовище, де Андрія Лозинського поховали на полі почесних поховань №76. Тіло Героя привезли до Львова вчора, 22 грудня. Він загинув у зоні АТО 18 грудня.

Про це повідомив сьогодні, 23 грудня, кореспондент «ІА ZIK».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів