У Львові помер чоловік, який потрапив під колеса тролейбуса

19:45 14 липня 2020 р.

Фото до новини

Минулої середи, 8 липня, на вул. Володимира Великого, 26а, пасажир намагався потрапити у вагон, коли той почав рушати, і потрапив під колесо транспортного засобу.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», щодо нещасного випадку, що трапився минулого тижня, 8 липня, на вул. В. Великого, внаслідок якого під колеса тролейбуса потрапив чоловік, триває слідство. За словами керівника підприємства Андрія Свища, за результатами слідства будуть приймати відповідні рішення.

«Зараз проводять слідчі дії, і триває розгляд кримінальної справи з цього приводу. За результатами слідства ми прийматимемо відповідні управлінські рішення. Водія тролейбуса відсторонено від роботи, транспортний засіб під арештом і теж не працює", — повідомив Андрій Свищо, директор ЛКП «Львівелектротранс».

Минулої середи, 8 липня, на вул. Володимира Великого, 26а, сталася ДТП за участі тролейбуса і пасажира. Пасажир намагався потрапити у вагон, коли той почав рушати, і потрапив під колесо транспортного засобу. Його доставили у реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Вчора постраждалий помер. Зараз відкрито кримінальну справу, і проводиться розслідування.

Про це повідомила пресслужба ЛМР

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів