У Львові поліція з'ясовує обставини вбивства чоловіка на вулиці Замковій

11:47 8 лютого 2021 р.

Фото до новини

7 лютого близько 18.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у закинутій будівлі на вулиці Замковій у Львові виявлено чоловіка без ознак життя.

За цією адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та криміналісти Львівського районного управління поліції, а також кінологи, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини. Медики, які прибули на місце події, встановили, що смерть чоловіка могла настати внаслідок поранень в області шиї.

Про це повідомляє поліція Львівської області, пише DailyLviv.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, правоохоронці проводять комплекс оперативних заходів для встановлення та затримання зловмисника причетного до вчинення кримінального правопорушення.

Також поліцейські встановлюють особу загиблого. Його прикмети: вік 35-40 років, середнього зросту, худорлявої статури, волосся та борода руді з сивиною. Був одягнутий у куртку гірчичного кольору, сіру олімпійку, світлий светр, сині джинси та коричневі кеди. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановили особу загиблого, обставини скоєння злочину та зловмисника, причетного до вчинення вбивства, поліція просить зголоситись на оперативну лінію 102.

9 лютого стало відомо, що проведеними заходами оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції спільно зі своїми колегами – оперативниками Управління карного розшуку поліції Львівщини встановили, що до вбивства причетний раніше судимий львів’янин – одноліток вбитого. Він завдав жертві кількох ударів ножицями в область шиї під час конфлікту.
Сьогодні, 9 лютого, слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.
 
 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів