У Львові загасили пожежу в гуртожитку

12:10 10 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот із відео

У понеділок, 10 лютого, о 04:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті на четвертому поверсі п’ятиповерхового гуртожитку Львівської академії ветеринарної медицини на вулиці Туган-Барановського.

До місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будівлі вибивався густий чорний дим.

Від персоналу гуртожитку надійшла інформація, що з кімнати, де виникла пожежа вже винесли в важкому стані одного хлопця, й в будівлі ще можуть знаходитись студенти. Не гаючи часу, вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та приступили до робіт з порятунку людей і ліквідації загорання.

За допомогою спеціальних рятувальних пристроїв вогнеборці вивели із задимлених приміщень трьох людей та евакуювали на свіже повітря 20-х. До прибуття медиків до місця виклику рятувальники надали домедичну допомогу хлопцю, якого винесли з палаючої кімнати.

Потерпілого студента 2001 року народження ушпиталили з отруєнням продуктами горіння у Львівську обласну клінічну лікарню. 10 лютого о 04:36 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, а о 04:39 – повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено матрац. До ліквідації пожежі залучили 21 рятувальники та п’ять одиниць спецтехніки.

Про це повідомили в понеділок, 10 лютого, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», 8 лютого у Львові погасили пожежу в автомобілі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів