У Львові пільговики можуть спокійно користуватися маршрутками лише до червня

15:35 13 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lwr.com.ua

Після того, як виконком ЛМР погодив тариф на послуги з перевезень пасажирів у міському автомобільному транспорті в розмірі 4 грн, який мав би вступити у дію з 15 травня, зникнуть і обмеження, котрі вводились щодо пільговиків.

У Львові пільговики знову можуть спокійно їздити в маршрутках, але тільки до червня місяця. Після того, як виконавчий комітет Львівської міської ради погодив тариф на послуги з перевезень пасажирів у міському автомобільному транспорті у розмірі 4 грн, який мав би вступити у дію з 15 травня, зникнуть і обмеження, які вводились щодо пільговиків.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив журналістам із цього приводу: «Місто зробило свій крок. Ми відновили з часу введення нового тарифу проїзд для всіх пільгових категорій. Але, як ви знаєте, є позиція Уряду. З початку червня скасовується весь пільговий проїзд. Таке рішення держави. Це не є компетенція міської влади. Ми навпаки будемо зі своєї сторони продумувати певні компенсаторні механізми для тих категорій, які, на думку міста, повинні мати більший захист».

Інтернет-портал «Страйк», який повідомив про це сьогодні, 13 травня, також додав: «Залишається питання, чому пан мер, який на словах переживає за пільговиків, нічого не зробив, коли у Львові вводилось обмеження на їхній проїзд і з 10-ї ранку до 16:00 вони змушені були платити в міських маршрутках. Тому, як і передбачають місцеві активісти, «компенсаторні механізми» залишаться тільки словами міського голови і не більше».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів