У Львові під час прощання з десантником Сергієм Невеличуком перекриватимуть рух транспорту

09:00 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: kpl.org.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 5 лютого, об 11.30 похоронна процесія вирушить пішою ходою з Гарнізонного храму св. ап. Петра та Павла до Личаківського цвинтаря, де поховають новітнього Героя.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що, у зв’язку з ходою похоронної процесії сьогодні будуть тимчасові перекриття руху транспорту. У повідомленні також конкретизують:

« Сьогодні о 09.30 відбудеться прощання біля будинку загиблого Сергія Невеличука в Брюховичах (вул Висока, 9а). Опісля домовину з тілом перевезуть у Гарнізонний храм св. ап. Петра та Павла, де о 11.00 відбудеться прощання.

Опісля, о 11.30, похоронна процесія вирушить пішою ходою до Личаківського цвинтаря, де поховають новітнього Героя. Відтак, за маршрутом руху процесії будуть ситуативні перекриття руху транспорту.

Маршрут ходи: вулиця Театральна – площа Ринок – вулиця Підвальна – площа Митна – вулиця Пекарська – вулиця Мечникова. О 12.30 відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76 на Личаківському кладовищі.  

Сергій Невеличук (06.11.1967 р – 01.02.2015 р) служив у 80-й аеромобільній бригаді. Загинув у Передільське Луганської області. 

У загиблого залишилась дружина і двоє діток – син та дочка.

Натомість на сайті «Nekropole.info» про полеглого повідомляється:

«Невеличук Сергій Васильович, 6 листопада 1967, Львів. Старший лейтенант, військовослужбовець 80-ї окремої аеромобільної бригади. Закінчив Хмельницьке вище артилерійське командне училище.

Підприємець і громадський діяч, один з лідерів ГО «Я львів'янин». У підприємницькому середовищі мав прізвисько «Генерал».

У 2010 році на виборах до Львівської міськради балотувався від партії «Україна соборна». Залишилася дружина та троє дітей. 31 січня 2015. Загинув у Луганській області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів