У Львові перевіряють фізпідготовку кандидатів на посади в патрульній службі поліції

14:10 28 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Тестування передбачають заліки з підтягування (для дівчат – від підлоги) й біг на сто та тисячу метрів.

Триває конкурсний відбір кандидатів на посади у патрульній службі поліції Львова. Після тесту загальних знань та медичного огляду претенденти перейшли до тестів на фізичну підготовку.

Тестування передбачають заліки з підтягування (для дівчат – від підлоги), а також біг на сто та тисячу метрів. Заступник начальника Управління кадрового забезпечення капітан міліції Роман Баховський розповів: «У цьому тестуванні нам дуже допомагають викладачі кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ та Львівського університету фізичної культури. Також до фіксування результатів залучені працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області». 

Тестування організовані на дуже високому рівні – всі групи майбутніх поліцейських супроводжують інструктори, тому кожен чітко знає коли і що він має робити. Начальник кафедри фізичної підготовкиЛьвівського державного університету внутрішніх справ, майор міліції Сергій Котов, розповів: «Спочатку реєстрація, формуються групи по вісім осіб. Претенденти з паспортом та медичною довідкою отримують номери, далі –розминка та інструктаж. Доводимо до кожного які вправи потрібно буде виконати і як правильно їх виконувати».

Перший тест – підтягування, далі, практично без перерви, стометрівка, післянеї – крос. 33-річний, претендент на звання поліцейського Роман ділиться враженнями: «Досить важко, особливо у моїй віковій категорії, але нічого – все виконав».

Найбільше, за словами кандидатів, вони переживають за підтягування. Проте більшість підготовлені досить непогано і випадки, коли хлопці підтягуютьсяпо 15-20 разів зовсім не рідкість.

Заступник начальника Львівського обласного управління МВС,  полковник міліції Сергій Зюбаненко, підсумував  «Далі наших майбутніх поліцейських чекають психологічні тести, навчання таекзамени. Я вже бачу багато достойних хлопців та дівчат, котрі досить непогано справляються з тестами, тому є всі підстави вважати, що новий підрозділ поліції буде укомплектований кращими».

Про це повідомили сьогодні, 28 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів