У Львові перевірятимуть сирени

17:20 18 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У середу, 20 листопада, впродовж п’яти хвилин – з 14.50 до 14.55 – відбудеться навчальне оповіщення населення за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі інформації через засоби телебачення та радіомовлення.

Сирени вмикатимуть із навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Тож мешканців просять зберігати спокій.

Уривчасте звучання електричних сирен означатиме сигнал цивільного захисту «Увага всім», після якого слід негайно увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на частоту 103,3 МГц у ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключити на ефірний канал аналогового телебачення «Перший Західний» (57) канал і на ефірний канал цифрового телебачення «UA:Львів» та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Для визначення рівня озвучення сигналами електричних сирен території Львова буде електронне опитування населення. Для цього достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування  та відповісти на декілька нескладних запитань.

За результатами опитування, буде опрацьована карта покриття звуковими сигналами цивільного захисту. Опитування триватиме з 15-ї години 20 листопада до 24-ї години 30 листопада. Усіх львів’ян запрошують долучитись до опитування з перевірки озвучення території міста.

Про це повідомили в понеділок, 18 листопада, у Львівській міськраді.

Як інформував «ЩЛ», львів'яни відкрито обговорять розвиток Франківського району.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів