У Львові перевірятимуть дотримання тиші закладами громадського харчування

15:40 5 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: news.lviv-company.in.ua

Міський голова Андрій Садовий дав доручення «Муніципальній варті» перевіряти зі залученням патрульної поліції заклади громадського харчування Львова б щодо дотримання режиму тиші.

Про це повідомили в четвер, 5 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Причиною стали часті скарги мешканців на порушення режиму тиші в нічний час».
Директор департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірина Кулинич зазначила: «Загострене на початку вересня питання – це порушення режиму тиші біля закладів громадського харчування. Це локація Кривої Липи, де є 26 закладів громадського харчування і де є постійні скарги мешканців, вулиці Лесі Українки, Вірменська й Староєврейська. Графік роботи є не пізніше 23.00, а заклади закриваються о другій-третій годині вночі. Реакції поліції немає.

Ірина Кулинич також повідомила: «Ми вже провели чимало зустрічей з власниками закладів і з мешканцями. Однак, заклади досі порушують норми щодо дотримання режиму тиші».

Відтак, міський голова Андрій Садовий запропонував: «Пропоную запросити на розмову керівників відповідних закладів громадського харчування, щоб вони дали зобов’язання бути законослухняними, дотримуватись тих норм, які діють в державі, щодо обмеження використання звуку».

«Міський голова Львова доручив «Муніципальній варті» із залученням патрульної поліції щодня проводити моніторинг, а в разі порушень – складати протоколи. Такі превентивні заходи в тестовому режимі мають бути проведені до 15 вересня. Опісля це питання повторно розглянуть у міськраді», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів