У Львові перевіряли три повідомлення про замінування

10:15 9 липня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: facebook.com/MNSLVIV

Правоохоронці отримали 8 липня три повідомлення про замінування об’єктів у Львові.

Про це повідомили у вівторок, 9 липня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, де також розповіли: «Близько 14:40 на електронну пошту патрульної поліції Львівської області повідомлення про масове замінування об’єктів інфраструктури Львова. Повідомлення було зафіксовано, проводився моніторинг ситуації».

«9 липня о 17:32 у ВП надійшло повідомлення про замінування обласної клінічної лікарні на вулиці Чернігівській. Сили та засоби цивільного захисту здійснили перевірку приміщень ОКЛ. Огляд розпочато о 20:15, а завершено 21:43 евакуація не проводилася. Вибухових предметів та вибухових речовин не виявлено», – поінформували також в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА

«9 липня о 18:14 у Галицький ВП ГУНП у Львівській області надійшла інформація, що на електронну адресу ТЦ «Форум» на вулиці Під Дубом надійшло електронне повідомлення про замінування торгового центру. Сили та засоби цивільного захисту здійснили перевірку ТЦ «Форум», – розповіли також в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«З приміщень виведено близько 2120 людей, у тому числі – 320 чоловік обслуговуючого персоналу. Пошукові роботи завершено о 20.50 вибухового пристрою не виявлено. У всіх випадках проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиву інформацію», – повідомили також в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів