У Львові перевіряли повідомлення про замінування військової частини Національної гвардії України

14:30 31 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомив у середу департамент цивільного захисту Л ОДА, зараз правоохоронці намагаються встановити особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

31 грудня в 7:48 невідомий зателефонував до міського управління ГУ МВС України у Львівській області та повідомив про замінування території військової частини Західного територіального командування Національної гвардії України. При цьому незнайомець не висував жодних вимог, виконання яких могло б відвернути вибух.

«На місці події працювали основні підрозділи сил цивільного захисту області та міста Львова у складі 54 особи та 19 одиниць техніки. З приміщень військової частини в інші приміщення були евакуйовані 184 військовослужбовців», – повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Після проведеного обстеження військової частини та прилеглої території вибухових пристроїв виявлено не було. О 13:10 пошукові роботи були завершені.

Зараз правоохоронці намагаються встановити особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Повідомляючи про це з посиланням на департамент цивільного захисту Львівської ОДА, інтернет-портал «Ultramir.net» також додає: «Нагадаємо, псевдомінерів, які тероризують України, дзвонять з Донецької та Луганської областей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів