У Львові перенесли завершення реконструкції площі Митної

12:30 15 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Начальник міського управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко анонсувала в четвер: «Офіційно відкрити оновлену площу мають намір 3 травня, на День міста».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 15 грудня, що реконструкцію площі Митної завершать навесні. Начальник міського управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко нагадала, що реконструкція площі Митної у Львові розпочалась у червні 2015 року, й запевнила: «За цей час тут вже замінили 80% мощення, закупили дерева та виготовили лавки. Тривають роботи з облаштування благоустрою біля фонтану. Завершити обіцяють навесні наступного року».

Натомість голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський розповів: «Зараз підрядники завершують ремонт підземного переходу і продовжують заміну мощення. За сприятливих погодних умов частину переходу відкриють для мешканців міста до кінця року».

«Офіційно відкрити оновлену площу мають намір 3 травня, на День міста» – додала Лілія Онищенко. Про це повідомили сьогодні, 15 грудня, в прес-службі Львівської міськради.

Як інформував «ЩЛ», у ЛМР обіцяли, що ремонт площі Митної у Львові триватиме до жовтня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів