У Львові перекриватимуть рух транспорту на маршруті похоронної процесії

17:40 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 23 травня, на Личаківському кладовищі поховають громадського, політичного й культурного діяч, підприємця, одного з провідників Революції на граніті, засновника «Мистецького об’єднання «Дзиґа» Маркіяна Іващишина, який передчасно відійшов у вічність 21 травня.

Про це повідомили в середу в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Сьогодні, 22 травня, о 18.00 розпочнеться прощання з покійним у мистецькому просторі «Дзиґа». О 20.00 відбудеться парастас. Домовина з тілом перебуватиме у арт-галереї «Дзиґа» впродовж ночі. Усі охочі зможуть прийти попрощатись з відомим львів’янином».

«У четвер, 23 травня, о 12.00 відбудеться Чин похорону у Храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор). Орієнтовно о 13.00 домовину з тілом з храму понесуть на Личаківське кладовище», – поінформували також у ЛМР.

«Колона рухатиметься за маршрутом «вулиця Федорова – вулиця Руська – вулиця Підвальна – вулиця Винниченка – площа Соборна – вулиця Пекарська – Личаківське кладовище». За маршрутом похоронної процесії можливе ситуативне перекриття руху транспорту. Орієнтовно о 14.00 на Личаківському кладовищі відбудеться чин погребення», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів