У Львові перекриватимуть рух транспорту на маршруті ходи

09:45 10 вересня 2016 р.

На маршруті молитовної ходи з перенесенням чудотворної ікони «Милосердя двері» передбачили три зупинки.

У суботу, 10 серпня, з 16:30 до 18:00 з нагоди посвячення у Львові храму святої Софії – Премудрості Божої Українського католицького університету, до неї відбудеться молитовна хода від собору святого Юра з перенесенням Ярославської чудотворної ікони «Милосердя двері». Вона розпочнеться о 16.00 із молебня до Милосердя Божого у соборі святого Юрія, а очолить її глава УГКЦ – блаженніший Святослав.

До участі у ній запрошені також єпископи. Молитовну ходу супроводжуватимуть співом семінаристи Львівської духовної семінарії Святого Духа.

На маршруті ходи передбачено три зупинки, де духовенство зачитуватиме розважання і молитви. Маршрут молитовної ходи: вулиці Устияновича – Бібліотечна – Степана Бандери – площа перед пам’ятником Жертвам комуністичних злочинів (тут учасники ходи зупиняться на 10 хвилин) – Брюлова – Вербицького – Коперника – Героїв Майдану – Стрийська (тут учасники ходи зупиняться на 10 хвилин в Національній академії сухопутних військ) – Стрийська, 29 (тут учасники ходи зупиняться на 10 хвилин у храмі Блаженних мучеників) – храм Софії – Премудрості Божої.

Завершиться паломництво Вечірньою з литією. Після Вечірні розпочнуться молитовні чування, які триватимуть до півночі. Проте храм буде відкритим для тих, хто захоче ніч напередодні посвячення храму провести у молитві.

Отець Тарас Островський із духовно-пасторального відділу Українського католицького університету зазначив: «Ікона Пресвятої Богородиці «Милосердя двері» є офіційною іконою Року Божого милосердя. Вона є чудотворною та коронована Святим Папою Іваном Павлом ІІ у 1996 році. Те, що вона буде у Львові та Українському католицькому університеті, – унікальна можливість для вірних помолитися та приступити до неї».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів