У Львові перекривали дорогу сміттям (відео)

10:10 12 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com

Протест на вулиці Володимира Великого тривав 10-15 хвилин.

Сьогодні вночі, приблизно о 00:10, на вулиці Володимира Великого, 35 у Львові мешканці вийшли на пішохідний перехід і почали протестувати проти того, що з території поблизу їхнього будинку не вивозять сміття. Також вони облаштували «сміттєві барикади», перекривши частково проїзд.

Речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій повідомила: «Патрульні приїхали, провели профілактичну бесіду. Люди погодилися відійти. Коли стояли вже на узбіччі і спілкувалися, під'їхав директор Львівського комунального підприємства пообіцяв, що сміття вивезуть упродовж найближчих кількох годин. Сам протест тривав 10-15 хвилин».

Про це повідомили сьогодні, 12 вересня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua», де також нагадали, що Грибовицьке сміттєзвалище досі вважається закритим, а львівян просять виносити чим менше сміття. Якщо мешканці помітили біля своїх домівок переповнені контейнери зі сміттям, то вони можуть звертатися на «гарячу» лінію міста, в районні адміністрації, до комунальних підприємств або ОСББ, до компаній, які займаються вивезенням сміття, а також писати електронні звернення на сайті міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів