У Львові перекрили проспект Чорновола

10:10 24 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт на проспекті Чорновола, в середу, 24 липня, його перекрили до 23-ї години 27 липня на ділянці від вулиці Під Дубом до вулиці Городоцької.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Роботи виконує ТзОВ «Онур» на замовлення Галицької районної адміністрації. Перекриття відбуватиме частинами».

«24 липня проспект Чорновола перекриють о сьомій годині ранку до 23.00 у напрямку від вулиці Зернової до вулиці Під Дубом. 25 липня проспект Чорновола перекриють о сьомій годині ранку до 23.00 у напрямку від вулиці Під Дубом до вулиці Зернової», – поінформували також у міськраді.

«26 липня проспект Чорновола перекриють о сьомій годині ранку до 23.00 у напрямку від вулиці Зернової до вулиці Городоцької. 27 липня проспект Чорновола перекриють о сьомій годині ранку до 23.00 у напрямку від вулиці Зернової до вулиці Городоцької. Об’їзд здійснюватиметься відповідно до розроблених тимчасових схем організації дорожнього руху», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів