У Львові переконали наркомана не вкорочувати собі віку

13:54 31 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні отримали у Львові повідомлення про спробу самогубства на вулиці Героїв УПА й негайно вирушили на допомогу, аби встигнути запобігти невиправному.

Про це повідомили в неділю, 31 березня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «У суботу, 30 березня, на водостічну трубку чотириповерхового будинку виліз чоловік з наміром вкоротити собі віку. Патрульні 1-го батальйону Володимир Черній, Євген Матківський та Роман Чавс оперативно відвели охочих поспостерігати, що ж буде далі, за межі поля зору чоловіка й почали перемовини».

«Про подію повідомили медиків та загін ДСНС. У 38-річного чоловіка виявили ознаки наркотичного сп’яніння і цей факт він підтвердив. Патрульні, які володіють спеціальними навичками, зайшовши в під’їзд із балкону квартири сусідів, переконали його не вчиняти самогубства. Чоловік заліз назад у квартиру і відчинив інспекторам двері. Одночасно підійшла і сестра згаданої особи. Патрульні супроводили його в кареті швидкої допомоги до медичного закладу», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів