У Львові пасажири маршрутного автобуса змушені чекати на завершення його побачення (відео)

18:32 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Активісти громадської організації «Дорожній Контроль Львів» кепкують: «Якщо ви одинока жінка чи дівчина, і вам бракує чоловічої уваги. Маршрутка №217а саме для вас».

Активісти громадської організації «Дорожній Контроль Львів» розмістили на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» жартівливе оголошення: «Якщо ви одинока жінка чи дівчина, і вам бракує чоловічої уваги. Маршрутка №217а саме для вас».

Про те, що мають на увазі активісти, пояснило сьогодні, 23 лютого, інтернет-видання «Zaxid.net»:

«Львівський водій-ловелас став зіркою інтернету через сексуальні подвиги. Пасажири чекають, а у них перерва на пристрасть.

Часто водії самі вирішують, коли курсувати маршрутом, а коли з'їхати з нього. Один з шоферів-казанов уже став зіркою інтернету.

На проміжній зупинці 217-ої А на Тракті Глинянському водій з'їхав на узбіччя покурити, далі розвернувся і поїхав не на кінцеву, а у протилежному напрямку. Замість обіду у шофера автобуса – гаряча пристрасть.

Відео з водієм-казановою випадково зафільмували активісти «Дорожнього контролю». Активіст ГО «Дорожній контроль Львів» Олександр розповів: «Коли ми їхали автомобілем, побачили, що у маршрутці роздягається дівчина, ми побачили її в білизні. На цей маршрут неодноразово скаржилися львів'яни, мешканці села Підбірці, що довго немає маршрутки і брудні ті маршрутки. От один з прикладів. Це не була обідня перерва, це була годинка 17-а десь приблизно».

Пасажири часто жаліються на бруд в маршрутках. Проте не цього разу. Водій-романтик навіть поприбирав після себе – помив підлогу.

Скандальним відео керівник Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка шокований. Каже, це ганьба на всю область. «Якщо керівництво підприємства не зреагує, то воно лише підкреслить свою моральну сторону так само,» – наголосив він.

Відео з водієм маршрутки стало популярним. За кілька днів уже  понад п'ятдесят дві тисячі переглядів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів