У Львові отруїлися цього року чадним газом 107 людей

12:15 25 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівська міська рада вкотре закликає дотримуватись правил безпеки користування газовим та пічним опаленням і не легковажити своїм здоров’ям та життям.

Про це повідомили в понеділок, 25 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що 24 листопада о 22.03 у квартирі будинку №7 на вулиці Олени Теліги отруїлася чадним газом жінка 1968 року народження. Її у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в обласну клінічну лікарню (25% карбоксигемоглобіну).

А від початку року у Львові трапилось 50 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 107 людей. У тому числі – 31 дитина). На жаль, восьмеро людей загинуло. Майже усі випадки (48 із 50) трапилось через провину мешканців – неуважність, герметичність вікон, вхідних дверей і відсутність при цьому провітрювачів, недотримання елементарних правил безпеки.

Відтак, Львівська міська рада нагадує, що газ – вибухонебезпечний, і найменше порушення правил може призвести до трагедії з людськими жертвами – вибуху, пожежі, отруєння та руйнування. Під час усіх нещасних випадках, пов'язаних із використанням газу (вибух, пожежа, отруєння), слід зателефонувати в одну з міських служб: швидку допомогу – 103, пожежну – 101, газову – 104, поліцію – 102. Будь-яка з цих служб повідомить решту і вони прибудуть на місце події.

Як інформував «ЩЛ», медики ушпиталили львів’янку, яка вчаділа.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів