У Львові отруїлися чадним газом ще троє людей

18:04 3 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Усіх їх довелося госпіталізувати в обласній клінічній лікарні.

Як повідомляє сьогодні, 3 грудня, обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, учора о 10:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в приватному житловому будинку на вулиці Вишнева, 20а у Львові отруївся чадним газом його мешканець 1985 року народження. Відтак його госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню. За даними медиків, стан потерпілого – середньої важкості.

Також 2 листопада, але о 20:27 рятувальники отримали ще одне повідомлення – про те, що в житловому будинку на вулиці Леся Курбаса, 4 у Львові отруїлися чадним газом цього разу жінки – відповідно, 1966 та 1969 року народження. Їх також госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню, але стан обох жінок – задовільний.

Обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій додає, що цього року на території Львівської області внаслідок отруєння чадним газом загинули 20 осіб, у томі сислі – дві дитини. Натомість у лікувальні заклади доставлено з ознаками отруєння 125 осіб, із них 41 дитина.

Як повідомляв «ЩЛ», 29 листопада на Львівщині знову загинула від чадного газу людина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів