У Львові отруїлися чадним газом 36 людей

17:45 28 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівська міська рада закликає дотримуватися правил безпеки користування газовим та пічним опаленням і не легковажити своїм здоров’ям та життям.

Про це повідомили в п’ятницю, 28 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що цього року у Львові трапилися 19 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 36 людей, у тому числі – дев’ятеро неповнолітніх. — діти. Усі випадки трапились через недотримання правил безпеки користування газовими приладами.

Фахівці наголошують – основна вимога, щоб не сталося біди, це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення — через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда.

Як інформував «Щоденний Львів», 26 лютого в квартирі будинку №111в на вулиці Стрийській отруїлися чадним газом двоє людей, у тому числі – дитина 2017 року народження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів