У Львові отруїлася насмерть чадним газом жінка

12:30 10 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У вівторок, 10 березня, близько 03.50 у ванній кімнаті квартири будинку №14 на вулиці Таманській у Львові виявили тіло жінки 1958 року народження.

Про це повідомили у вівторок, 10 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Ймовірно, причиною смерті стало отруєння чадним газом».
«Від початку року у Львові трапилось 23 випадки отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 45 осіб, з них 13 – діти».

«Фахівці наголошують, основна вимога, щоб не сталося біди, це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення – через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то у приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда», – поінформували також у ЛМР.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 7 березня в квартирі триповерхового будинку №8 на вулиці Шараневича отруїлися чадним газом шестеро дітей, у тому числі – четверо дітей 2012 та 2016 років народження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів