У Львові оштрафують перевізників

12:15 15 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради заслухали інформацію щодо проведення управлінням транспорту перевірок на міських автобусних маршрутах.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 лютого, в прес-службі Львівської міськради. Керівник  управління транспорту ЛМР Ігор Собенко розповів: «Проводилась перевірка автобусів на маршрутах, увага приділялась зовнішньому вигляду автобусів і стану салонів транспортних засобів. Зрушення помітні, перевізники почали мити автобуси ззовні, але ще залишається багато запитань до самих салонів, виявлені потерті сидіння в автобусах, виявлено сторонні предмети у салонах. Ці речі зафіксовані актами, ми перевірили на кінцевих зупинках автобусні маршрути трьох перевізників. Скеровано відповідні листи, надано термін на усунення недоліків».

Ігор Собенко також зазначив: «Наступного тижня ми продовжимо роботу, проконтролюємо виконання по цих автобусах, до яких ми мали зауваження. Керівники підприємств зараз мають дати нам графік постановки автобусів на капітальний ремонт. Було перевірено близько 40 автобусів на трьох маршрутах, складено три акти на усунення недоліків, також ми оформляємо протоколи на притягнення до штрафних санкцій за інші порушення. Наступного тижня ми продовжимо перевірки, будемо перевіряти санітарний стан ззовні та в салонах автобусів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів