У Львові опалювальний сезон розпочнеться 22 жовтня

14:23 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: typical.if.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова Андрій Садовий запевнив сьогодні, 20 жовтня: «Зі середи з вечора починають включати опалення для лікарень, для шкіл, садочків, будинків. Цей процес буде тривати близько трьох днів, бо це складна процедура».

У прес-службі ЛМР повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що, як зазначив міський голова Андрій Садовий, з 22 жовтня у місті планують розпочинати опалювальний сезон. Дослівно ж він сказав із цього приводу:

«Зі середи з вечора починають включати опалення для лікарень, для шкіл, садочків, будинків. Цей процес буде тривати близько трьох днів, бо це складна процедура.

Якщо температура буде підвищуватись, то ми зможемо це все регулювати. Але, враховуючи прогнози, які ми бачимо, з середи з вечора треба включати опалення, бо на четвер прогнозують серйозне похолодання і треба, щоб львів’яни були в теплі».

У прес-службі міської ради також нагадали, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», до опалювального сезону теплоносієм заповнено внутрібудинкові мережі у 99% житлових будинків. Досі не мають актів готовності до зими 14 будинків на вул. Гашека, 15а, 17, 19, 20, 20а, 22, 22а, 24, вул. Скорини, 6а, вул. Максимовича, 7, 7а, 7б, 9, 9а. 

Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнений житловий будинок на вул. Стрийська,59. Також немає жодних звернень щодо заповнення теплоносієм від власників будинків на вул. Кримська, 30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного, 43 (ЖБК-61), вул. Володимира Великого, 23, 25 (ОВБД-29).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів