У Львові оновлюють розмітку біля шкіл

10:45 20 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Підрядники оновлюють біля навчальних закладів розмітку «Школа» на замовлення районних адміністрацій.

Про це повідомили у вівторок, 20 серпня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла подробиці: «Згідно з правилами дорожнього руху передбачено, що біля шкіл має бути нанесена відповідна розмітка. Тому на замовлення районних адміністрацій підрядні організації проводять роботи з нанесення цієї розмітки».

Ірина Маруняк також зазначила: Станом на сьогодні вже виконано 55% робіт. Плануємо, що до кінця цього тижня роботи будуть на завершенні, а до 30 серпня мають бути виконані в повному об’ємі, тобто розмітка має бути нанесена біля усіх шкіл».

«Нанесення розмітки «Школа» біля навчальних закладів проводиться щороку. Правилами дорожнього руху передбачено нанесення відповідної розмітки лише біля шкіл. Розмітку наносять для того, щоб водії транспортних засобів були уважними, зменшували швидкість руху, адже в будь-який час діти можуть переходити дорогу», – повідомила також заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів