У Львові обвалилася підпірна стінка між будинками

23:12 15 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

У міськраді наразі лише «готується звернення в комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо коштів для проведення протиаварійних робіт».

На порталі оперативних новин «Varta1» повідомили в п’ятницю, 15 червня: «Вчора о 5:30 обвалилася підпірна стінка між будинками №29 та №31 на вулиці Сахарова. У 2015 році вони були прийняті з квартирно-експлуатаційного відділу Львівської міськради в комунальну власність на обслуговування комунального підприємства. З 1 червня 2018 року житловий будинок на Сахарова, 31 перебуває в управління ОСББ».

«Під час сильних опадів відбулося руйнування та обвал підпірної стінки. На даний час спільно з управлінням надзвичайних ситуацій та проектною організацією вирішується питання щодо виготовлення кошторисної документації для надання коштів з резервного фонду ЛМР на проведення робіт з відновлення підпірної стінки. Ділянку обгороджено», – поінформували також на порталі оперативних новин «Varta1»

Натомість голова Франківської районної адміністрації Львова Орест Тимчишин повідомив в п’ятницю, 15 червня: «Через перезволоження ґрунту після дощу відбувся обвал частини підпірної стінки між будинками №№2931на вулиці Сахарова. Внаслідок обвалу ніхто не постраждав. Місце обвалу ми обгородили. Зараз замовили документацію і кошторис на проведення ремонтних робіт та готуємо звернення на комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо коштів з резервного фонду, для ліквідації наслідків обвалу».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів