У Львові обмежили рух транспорту стовпцями

14:20 11 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Обмежуючі стовпці на площі Івана Франка сприятимуть дотриманню правил дорожнього руху.

Про це повідомили в середу, 11 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що для забезпечення дотримання правил дорожнього руху водіями приватних автомобілів на площі Івана Франка встановили обмежуючі стовпці. Як повідомив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, встановлені стопці забезпечують рух транспорту по смугах і, відповідно, авто не блокують рух трамваїв і не створюють заторів.

Орест Олеськів зазначив також: «Стовпці для організації руху приватного транспорту встановлено на площі Івана Франка на замовлення Галицької районної адміністрації. Адже всім відомо, що в пікові години на перехресті дуже сповільнений рух через недотримання правил дорожнього руху – автомобілі виїжджали на зустрічну смугу трамваїв і перехрестя блокували. Встановлені стовпці не дозволяють цього зробити.

«Стовпці запобігають блокуванню руху на перехресті, та дозволяють прискорити рух трамваїв і автобусів. При в’їзді на площу (перехрестя) є знак, який показує, що рух транспорту має бути по смугах. Тому встановлені стовпці промаркували ці смуги і сприяють тому, щоб водії рухалися у відповідності до цього знаку. Схема руху на площі погоджена також у поліції», – розповів Орест Олеськів.

Як інформував «ЩЛ», у Львові перекрили вулицю Колумба.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів