У Львові облаштують нову зупинку громадського транспорту

15:48 4 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді планують відремонтувати допоміжні смуги руху на проспекті Червоної Калини та облаштувати нову зупинку громадського транспорту.

Про це, як повідомили в середу, 4 вересня, у Львівській міськраді, розповів під час апаратної наради у ній в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

Олександр Одинець пояснив: «Зупинка громадського транспорту на пр. Червоної Калини зараз в районі 100 метрів від ринку «Шувар». Ми працюємо над проектом облаштування бічних смуг на проспекті Червоної Калини, відповідно, пропонуємо в рамках цього проекту зупинку облаштувати навпроти паркінгу. Ми це проговори з представниками ринку «Шувар».

Очільник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР також зазначив: «Зупинка мала б бути на цій допоміжній полосі. Ці допоміжні полоси хочемо зараз реконструювати, облаштувати там рух громадського транспорту. Але є сумніви, хочемо, щоб були застосовані рішення, які б комплексно вирішили проблему заторів. Тому ми це змоделюємо на спеціалізованому програмному забезпеченні «Львівавтодору», якщо моделювання покаже, що це доцільно, ми це зробимо. На моделювання треба місяць. Ми плануємо цього року зробити проект, а наступного року виконати роботи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів