У Львові облаштовують громадські простори

09:42 18 серпня 2016 р.

Візуалізація громадського простору на площі Вишиваного

Візуалізація громадського простору на площі Вишиваного
Фото: прес-служба Львівської міськради

Роботи з облаштування громадського простору тривають на площі Вишиваного, біля цирку й на вулицях Японській, на Морозній, Ряшівській і Трильовського.

За інформацією Галицької районної адміністрації, розпочали роботи з облаштування громадського простору на площі Вишиваного», – повідомили сьогодні, 18 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля повідомив:

«Ми вносили в проект зміни, оскільки мешканці мали своє бачення щодо розташування конструкцій дитячого майданчика. Там облаштують доріжки, відремонтують підпірну стінку, на дитячому майданчику замінять окремі елементи. Будуть нові лавки та урни. Освітлення буде існуюче, але, за потреби, підсилимо його».

Також тривають роботи з облаштування громадського простору на вулиці Свєнціцького. Тут влаштували нові доріжки, ще зроблять освітлення.

Відновлюють і простір біля цирку. Там виконують бетонні роботи на місці, де буде пам’ятник Богдану-Ігорю Антоничу. Замощення площі перед цирком виконане орієнтовно на 80%».

Нагадаємо, що громадські простори відновлюють також на вулицях Японській, на Морозній, на Ряшівській, Трильовського та інших».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів