У Львові обговорюватимуть антикорупційну програму ОДА

16:20 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Відділ взаємодії з правоохоронними органам, запобігання корупції та оборонної роботи апарату Львівської ОДА анонсував проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення «Антикорупційної програми Львівської обласної державної адміністрації на 2019 рік» шляхом електронних консультацій.

Про це повідомили у вівторок, 25 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Метою проведення консультацій з громадськістю є збір пропозицій задля їх врахування при розробці проекту «Антикорупційної програми Львівської обласної державної адміністрації на 2019 рік». Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, інтересів яких стосуватиметься план заходів – населення Львівської області, службовці органів державної влади та місцевого самоврядування, представники інститутів громадянського суспільства, громадські активісти, журналісти та інші представники ЗМІ».

«Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін – якісна підготовка та виконання антикорупційної програми облдержадміністрації як запорука зменшення рівня корупції в усіх  сферах  діяльності державного органу через  вжиття закріплених  у  ній тих чи  інших  заходів,  які  є  оптимальними  та очікуваними у суспільстві та  як наслідок, збільшення рівня довіри населення до органів влади. Обговорення відбудуться 27 червня з 11.00 у кабінеті №412 Львівської ОДА», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів