У Львові обговорять зміни до детального плану житлового району «Під Голоском»

17:05 12 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

Громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском» у Львові триватиме до 9 вересня 2019 року.

Про це повідомили в понеділок, 12 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли:
«Підстава розроблення проекту внесення змін до детального плану – рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №497 від 11 травня 2018 року. Замовником проекту внесення змін до детального плану є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ДІПМ «Містопроект».

«Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись у рубриці «Місто – Проекти детальних планів території» на сайті Львівської міської ради та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради». 20 серпня в приміщенні Міського палацу культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича відбудеться громадське слухання проекту внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском» у Львові. Початок – о 18:00», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів