У Львові обговорять проект детального плану території

15:32 16 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: drive.google.com

У середу, 17 липня, о 18:00 у Культурно-освітньому центрі імені Олександра Довженка на проспекті Червоної Калини у Львові розпочнеться громадське слухання проекту детального плану території, обмеженої вулицями Зеленою, Півколо й Жасминовою.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Громадське слухання проекту детального плану території, обмеженої вулицями Зеленою, Півколо й Жасминовою триватиме до 5 серпня 2019 року. Замовником детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником – ДІПМ «Містопроект».

«Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Львівської міської ради у рубриці «Місто – Проекти детальних планів території» та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради». Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 5 серпня 2019 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів