У Львові обговорять облаштування території біля парку «Знесіння»

17:45 29 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

31 січня о 18.00 у великому сесійному залі міськради розпочнеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території, обмеженої вулицею Старознесенською й регіональним ландшафтним парком «Знесіння» у Львові.

Про це повідомили сьогодні, 29 січня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Проектом детального плану території охоплено територію площею 5,06 га, яка включає частину вулиці Старознесенської в червоних лініях, вулиці Бузьку та обмежена парковою зоною РЛП «Знесіння», що надана у постійне користування парку. Замовником цієї містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІПМ «Містопроект».

Головний архітектор проекту Іннеса Склярова розповіла: «Проект передбачає впорядкування вуличної мережі з коригуванням червоних ліній. Також за намірами власника готелю «Kavalier» на вулиці Старознесенській, на ділянці, яка належить готелю, планується розширення готельного комплексу за рахунок будівництва обєктів із функціями ділового, спортивного, культурно-відпочинкового призначення, житла та підземного паркінгу».

«Пропозиції можна подавати до 5 лютого 2018 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центри надання адміністративних послуг Львова. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Дзвенислава Челепіс (телефон – 032 297 57 63). Громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення  детального плану території, обмеженої вулицями Старознесенською й регіональним ландшафтним парком «Знесіння» у Львові триватиме із 13 січня 2018 року до 5 лютого 2018 року», – поінформували також на порталі депутатів Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів