У Львові нічне ДТП: джип не пропустив патрульне авто з сиреною і маячками

12:51 21 червня 2021 р.

Фото до новини

Учора, о 23-й годині 30 хвилин, на перехресті площі Торгової та площі Різні сталася ДТП за участю патрульного автомобіля та позашляховика Jeep.

За попередньою інформацією, травмовано двох пішоходів і трьох поліцейських.

На лінію 102 о 23-й годині 15 хвилин звернувся схвильований батько і повідомив, що їхній 9-місячній дитині дуже зле, вона задихається і попросив допомоги дістатися з вулиці Джорджа Вашингтона до лікарні на вулиці Пилипа Орлика.

Також батьки викликали на місце таксі. Всі приїхали одночасно і патрульні, увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, почали супровід.

На згаданому перехресті зупинилися всі автомобілі та пішоходи, аби пропустити спецтранспорт з увімкненими сигналами. Проте водій позашляховика не пропустив автомобіль патрульних.

На місці події працювали слідчі з ДТП, які встановлять усі обставини події.

Дитину доставили до лікарні та передали у руки медиків.

Поліція наголошує на тому, що згідно з п. 3.2 ПДР (У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов’язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).

Учасників ДТП після огляду медиками відпустили додому.

Як автомобіль поліції ловив у Львові скутериста (відео)

У Львівському районі загинув велосипедист під колесами автомобіля

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів