У Львові не отримують опалення в школі №21 та чотирьох будинках

11:00 13 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок опалення отримують 1625 споживачів підприємства.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли також: «Опалення не отримують чотири споживачі, які є на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго». Так, через порив у внутрішньобудинковій системі без опалення будинок №9 на вулиці Кошиця, №49 на проспекті Чорновола та №8 на вулиці Кільцевій (Винники). Пориви ліквідовує власник будинку.

«Також без тепла залишається через реконструкцію котельні на вулиці Гнатюка будинок №5 на площі Григоренка – йдеться в повідомленні. – Якщо ж мешканці бачать, що у їх будинку тепла нема, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Найчастіше причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити». 

За словами тепловиків, опалення також подається до усіх садочків, лікарень і поліклінік. 

Опалення не отримують через ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі лише одна школа на вулиці Кониського, 8 (СШ №21. – «ЩЛ»), Львівська дезстанція на площі 700 річчя Львова, 2 та Львівська облсанепідемстанція на вулиці Тернопільській,19. Це повідомлення передали сьогодні, 13 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів