У Львові не готові до зими будинки на вулицях Гашека й Максимовича та ліцей на Зеленій

13:52 16 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, дотепер не розпочалося заповнення водою теплових мереж та внутрібудинкових систем опалення будинків БУ-4 КЕВ.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову» про те, що дотепер не розпочалося заповнення водою теплових мереж та внутрібудинкових систем опалення будинків БУ-4 КЕВ. У повідомленні також конкретизують:

«Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у рамках підготовки до опалювального сезону з середини вересня підприємство розпочало заповнення водою теплових мереж та внутрібудинкових систем опалення. Однак будинки БУ КЕВ м. Львова на вул. Гашека-Максимовича досі не заповнені теплоносієм, оскільки не мають акту готовності будинку до зими.

«Станом на 16 жовтня у нас залишаються будинки, які досі не мають акту готовності. Найбільше серед них будинків БУ-4 КЕВ міста Львова. Минулого року була аналогічна ситуація: опалювальний сезон розпочався, а будинки по вул. Стрийська-Гашека-Максимовича довго не отримували опалення через технічну не готовність. 

Також маємо одну бюджетну установу – Ліцей на вул. Зелена,151, який не має акту готовності. Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити дану ситуацію, адже погодні умови погіршуються і в разі початку опалювального сезону ми не зможемо подати туди тепло», –розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів