У Львові нарешті знову відкрили для проїзду вулицю Куліша (відео, оновлено)

17:50 17 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, нарешті відкрито після ремонту для проїзду вулицю Куліша – хоч там залишилось виконати ще роботи на хідниках.


Відео: Андрій Андрух / Львівська міська рада

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 листопада, «Щоденному Львову»:

«У Львові після ремонту для проїзду відкрили вулицю Куліша. Нагадаємо, 4 травня на ремонт закрили частково вулицю Куліша на ділянці від Шпитальної до вул.Зернової. Далі поетапно закривали наступні ділянки вулиці. На сьогодні тут залишилось виконати ще дрібні роботи на хідниках.

Роботи виконувало ЛКП «ШРП Галицького району», з міського бюджету на ремонт проїзної частини виділено понад 2 млн. грн. Тротуари облаштовували за кошти інвестора – ТЦ «Форум Львів».

Інженерні мережі ЛМКП «Львівводоканал» міняв за власні кошти. На сьогодні за кошти цього інвестора будують розв’язку на вулицях Джерельній – Під Дубом. Роботи мають закінчити 25 листопада.

Також зараз вони влаштовують благоустрій біля торгового центру, зокрема, будують велодоріжку, ремонтують тротуари. У зв’язку з цим тимчасово перенесена зупинка громадського транспорту між проспекту Чорновола і вулиці Куліша. Після закінчення усіх робіт зупинка буде повернута на своє звичне місце – на проспекті Чорновола».

А невдовзі в прес-службі міської ради повідомили також у понеділок «Щоденному Львову»:

«ЛМКП «Львівводоканал» замінив водопровідні та каналізаційні мережі. На цій вулиці був прокладений старий австрійський водогін, який був в аварійному стані.

Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно було повністю замінити. Відтак прокладено новий водогін, замінено усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудовано нові колодязі. 

Відремонтовано дорожнє покриття – замість асфальту на проїзній частині замостили бруківку Тротуари по обидві сторони вулиці виклали у новій плитці. 

Збудували велодоріжку. З парного боку вона пролягає по тротуару, з непарного – відділена від проїзної частини. Встановили нові дорожні знаки. 

Роботи виконувало ЛКП «ШРП Галицького району». З міського  бюджету на ремонт проїзної частини було виділено близько 2 млн грн. Тротуари облаштовували за кошти інвестора – ТЦ «Форум Львів».

На сьогодні за кошти цього інвестора будують розв’язку на вулицях Джерельній і Під Дубом. Роботи мають закінчити 25 листопада.

Також зараз вони влаштовують благоустрій біля торгового центру, зокрема, будують велодоріжку. Роблять тротуари.

У зв’язку з цим тимчасово перенесена зупинка громадського транспорту між пр.Чорновола і вул.Куліша. Після закінчення усіх робіт зупинка буде повернута на своє звичне місце – на пр.Чорновола». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів