У Львові може зрости тариф на тепло

09:38 20 вересня 2013 р.

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг може підняти оплату за одноставковим тарифом.


Про це в ефірі ток-шоу «Відверта розмова» на телевізійному каналі «24» розповів депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк. Зокрема, пояснив - оскільки в 2010 році у міст забрали право формувати тарифи на тепло – тепер все залежить від рішення Києва.

«Тож депутати та міський голова можуть сваритися через двоставковий тариф, проте це ні на що не впливає. Як поступить Національна комісія зараз в даному випадку, ніхто не знає. Вона може залишити старе, або може сказати – ви, хлопці, перерахували. Ми вам встановимо підняття цін. Ви цю кашу заварили, ви її і їжте. І впливу на це ніхто не матиме», – наголосив Юрій Кужелюк.

Як повідомлялося, Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, дійшла висновку, що ухвала Львівської міської ради про скасовання двоставкового тарифу є перевищенням владних повноважень міської ради. А відтак теплопостачальні підприємства міста Львова й надалі застосовуватимуть двоставковий тариф на теплову енергію. Нагадаємо також, що 10 вересня  дію ухвали про скасування двоставкового тарифу зупиняв Галицький районний суд.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів