У Львові модернізували залізничний вокзал

14:48 9 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

«Укрзалізниця» завершила комплекс робіт з модернізації львівського залізничного вокзалу

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «Поряд із масштабною реконструкцією площі Двірцевої у Львові роботи з модернізації інфраструктури не оминули й Головний залізничний вокзал. При цьому залізничники подбали, щоб ремонтні роботи перед Двірцем та безпосередньо на вокзалі не вплинули на стабільну роботу центрального пасажирського вузла».

«Із цією метою та для гарантування безпеки пасажирів прохід до головної будівлі вокзалу здійснюється через огороджені коридори, що ведуть до центрального входу та в приміський касовий зал. Фахівці Львівського територіального управління філії «Центр будівельних робіт та експлуатації споруд» виконали роботи з ремонту аварійних ділянок сходів до першого перону із західної сторони», – поінформували також в прес-центрі.

«Відремонтовано та побілено фасад головної будівлі вокзалу з боку першого пасажирського перону. Безпосередньо на пероні пофарбовано конструктивні елементи опор дебаркадера. Ці роботи будівельники виконували поетапно, щоб мінімізувати незручності для пасажирів, які прибувають та вирушають зі Львова в подорож», – розповіли також в прес-центрі.

«Крім того, для покращення навігації Головним залізничним вокзалом Львова на торцях накриття над платформами на конструктивних елементах дебаркадеру встановлено натяжні банери з написами «Східна сторона» та «Західна сторона». Поряд із комплексом ремонтних робіт залізничники реалізовують ряд заходів для підтримання об’єктів вокзального комплексу в належному санітарно-технічному та естетичному стані», – повідомили також в прес-центрі.

«Зокрема, переглянуто та відкориговано технологію прибирання приміщень і прилеглої території, що проводиться зі застосуванням спеціальної прибиральної техніки й обладнання. Із цією метою було придбано та проведено заміну необхідних запчастин для відновлення роботи двох підлогомиючих машин. Для підвищення якості прибирання було закуплено необхідний інвентар та спецзасоби», – поінформували також в прес-центрі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів