У Львові замінюють старі квитки для проїзду в електротранспорті на нові: термін обмежений

18:39 24 травня 2021 р.

Фото до новини

З 27 травня у Львові почнуть діяти нові тарифи на проїзд у електротранспорті. За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», якщо до четверга пасажири не встигнуть використати заздалегідь придбані квитки на проїзд, то їх можна буде обміняти. Обмін триватиме до 10 червня.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Як повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 21 травня 2021 року «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті», з 27 травня вступають у дію нові тарифи на проїзд в електротранспорті.

«Вартість разового квитка у водія становить 10 гривень, пільгового – 5 гривень. Також dи можете придбати завчасно квитки за зниженою вартістю на зупинках громадського транспорту – в пунктах продажу та терміналах самообслуговування, або через електронні сервіси – QR-код, Приват 24, SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet. Вартість придбаного у пункті продажу разового квитка становить 9 гривень, а пільгового для студентів – 4 гривні.

Також вартість разового квитка, придбаного у рухомому складі смартфоном, становить 8 гривень 50 копійок. Тому заохочую користуватися безконтактними видами оплати: на сайті, QR-кодом, Приват 24, SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet.

Загалом у місті є понад 90 пунктів продажу та 700 терміналів самообслуговування, де можна придбати проїзні квитки», – зазначив Андрій Свищо.

Окрім цього, він зауважив, що обмін дійсних проїзних документів на нові триватиме до 10 червня, за адресою – м. Львів, вул. Сахарова, 2, у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс» на першому поверсі та у квитковому кіоску на вулиці Княгині Ольги (кінцева трамвайного маршруту № 3). Обміняти можна старі квитки, придбані раніше, на квитки за новою вартістю з доплатою різниці.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів