У Львові ліквідували пожежу на вулиці Шевченка

10:40 28 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДСНС, імовірною причиною пожежі в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Шевченка, 344а стало коротке замикання електромережі.

У прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 28 квітня:

«28 квітня о 04:51 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Шевченка, 344а у Львові. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Займання виникло на кухні.

Власниця помешкання почула характерне потріскування холодильника. Вогонь швидко поширився приміщенням,і жінка вже не могла самостійно приборкати горіння. Сусіди одразу викликали на місце події рятувальників та медиків.

Складність гасіння полягала у сильній задимленості приміщення. Вогнеборці у аратах захисту органів дихання ліквідували пожежу та вивели на вулицю 10 жителів будинку аби гарантувати їх безпеку.

Унаслідок пожежі власниця помешкання, 1959 року народження, а також дитина із сусідньої квартири,  2011 року народження, отруїлися продуктами горіння. Потерпілих госпіталізовано в медичні заклади Львова.

Пожежу вдалося ліквідувати о 05:24. Вогнем знищено побутову техніку та речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м, пошкоджено стіни на площі 8 кв. м. До ліквідації займання залучили 11 рятувальників та дві одиниці спецтехніки».

Як інформував «ЩЛ», у Львові внаслідок загоряння холодильника вчаділи жінка й дитина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів