У Львові ліквідували пожежу на вулиці Пасічній

12:12 17 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Через сильне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння вогнеборцям довелось працювати у засобах захисту органів дихання.

«16 квітня о 22:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в в квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові», – повідомили сьогодні, 17 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з вікна на п’ятому поверсі йшов дим. Через сильне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння вогнеборцям довелось працювати у засобах захисту органів дихання.

Під час проведення розвідки пожежі у квартирі, в коридорі було виявлено власника квартири – чоловіка 1963 року народження, якого винисено на свіже повітря. Чоловіка передано медикам та з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню.

16 квітня о 22:50 вогнеборцям вдалось локалізувати, а о 22:59 повністю ліквідувати пожежу у складі двох ланок газодимозахисної служби на площі п’яти квадратних метрів.

До ліквідації займання залучалось чотири одиниці спецтехніки та 22 чоловік особового складу. Причина займання встановлюється».

Натомість на сторінці громадського об’єднання «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте» повідомили, що горіла квартира №60 в будинку №54 на вулиці Пасічній.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів