У Львові ліквідували пожежу на вулиці Чигиринській

18:00 5 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Займання виникло в приміщені художньої майстерні в будівлі колишнього заводу.

У понеділок, 5 грудня, о 08:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в приміщені художньої майстерні на другому поверсі двоповерхової адміністративно-виробничої будівлі колишнього заводу на вулиці Чигиринській, 42 у Львові. Тулди негайно відправили вогнеборців державних пожежно-рятувальних частин №1, №2, №3, №30 Львова та частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби. 

Оскільки ця пожежа спричинила сильне задимлення, вогнеборці ліквідовували горіння у апаратах захисту органів дихання. Завдяки їх злагодженій роботі вдалося врятувати будівлю від згорання.

До ліквідації пожежі залучили 34 рятувальників та шість одиниць спецтехніки. Пожежу повністю ліквідували о 09:02 три ланки газодимозахисної служби.

Вогонь встиг знищити лише дві віконні рами, меблі та внутрішнє оздоблення майстерні на площі 20 квадратних метрів. Натомість ніхто з людей унаслідок загоряння ніхто не постраждав. Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.

Про це повідомили сьогодні, 5 грудня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів