У Львові ліквідували пожежу на 14-му поверсі

09:00 7 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У середу, 7 лютого, о 01:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на чотирнадцятому поверсі житлового будинку №29 на вулиці Науковій.

Про це поінформували на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Завдяки оперативним та професіональним діям вогнеборців врятовано власника квартири, який на момент пожежі перебував в помешканні. Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння власник квартири – чоловік 1948 року народження. Потерпілого госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню».

«Під час проведення робіт з ліквідації пожежі, вогнеборцями, аби гарантувати безпеку життя мешканців будинку, виведено шістьох людей. Пожежу локалізовано о 01:46, а ліквідовано о 01:52. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 квадратних метрів і пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 30 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 27 рятувальників та п’ять одиниць спецтехніки», – повідомили також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували відео з вулиці Наукової й поінформували: «Зі слів свідків, патрульна поліція врятували власника квартири, винесли його з кімнати, де відбулось займання, та почали евакуацію сусідів до приїзду пожежників. Швидка госпіталізувала власника квартири в обласну клінічну лікарню з опіками та, можливо, отруєнням чадним газом власника квартири. За даними працівників ДСНС, загоряння відбулося від масляного обігрівача. Загалом з будинку було евакуйовано близько 30 мешканців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів