У Львові ліквідували пожежі на вулицях Варшавській і Кутовій (відео)

10:18 9 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Унаслідок надзвичайних подій ніхто не постраждав.

«8 грудня о 15:27 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у вантажному автомобілі «MAN» на вулиці Варшавськіцй у Львові. Пожежу вдалося ліквідувати до прибуття пожежно-рятувального підрозділу за допомогою первинних засобів пожежогасіння. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється», – повідомили сьогодні, 9 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«8 грудня о 22:46 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні шестиповерхового житлового будинку №5а на вулиці Кутовій. Зокрема, у підвалі виникло коротке замикання електромережі з послідуючим горінням.

На місце події негайно прибули рятувальники ДПРЧ-1 Львова. Токсичні продукти горіння заповнили сходову клітину будівлі. Фахівці ДСНС прийняли рішення вивести з верхніх поверхів будинку восьми місцевих мешканців, аби гарантувати їх безпеку.

Через сильне задимлення рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Пожежу ліквідували о 23:10 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено електрощитову та сім метрів кабелю. Внаслідок події ніхто не постраждав».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів