У Львові ліквідували пожежі на проспекті Червоної Калини й вулицях Тарасівській та Кульпарківській (відео)

12:35 29 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в четвер у прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, вогнеборцями врятовано житловий будинок на вулиці Кульпарківській.


Відео: прес-центр обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

У прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформують сьогодні, 29 січня, в повідомленні «Минулої доби на Львівщині виникло 4 пожежі»:

«28 січня о 09:33 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в цегляному гаражі на вулиці Тарасівській у Львові. Вогнем знищено побутові речі та диван на площі 5 кв.м., пошкоджено перекриття на площі 3 кв.м., облицювання гаражу на площі 28 кв.м.. На даній події врятовано гараж, пожежу ліквідовано о 09:57.

Також  28 січня о 19:47 виникла пожежа в шахті ліфта на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Червоної Калини у Львові. Вогнем знищено сміття на площі 4 кв.м. Дану пожежу ліквідовано о 20:01.

Мала місце ще одна пожежа на вулиці Кульпарківській. Повідомлення про подію надійшло о 21:36. Вогнем знищено сміття на горищі дев’ятиповерхового житлового будинку на площі 10 кв.м. Пожежу ліквідовано  о 22:00 і врятовано житловий будинок.

Не обійшлось без пожеж і в області. 28 січня о 11:10 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на вулиці Чайковського в місті Самбір. Вогнем знищено стовбур дерева. Пожежу ліквідовано о 11:23».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів