У Львові ліквідували дві пожежі

18:00 21 листопада 2016 р.

На вулиці Лукасевича згорів дерев'яний дачний будинок, а на Хоткевича спалахнуло сміття.

У прес-службі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили в понеділок, 21 листопада, що сьогодні о 13:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку площею 15 квадратних метрів на вулиці Лукасевича у Львові. Туди негайно вирушив пожежно-рятувальний підрозділ ДПРЧ-31. 

На момент прибуття вогнеборців полум’я повністю охопило будівлю. Пожежу повністю ліквідовано о 14:09, однак вогонь встиг знищити дачний будинок.

Зате постраждалих на пожежі немає. Тим часом причину виникнення займання ще встановлюють. 

Про це повідомили сьогодні, 21 листопада, на сторінці  в прес-службі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли, що в понеділок о 16:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі житлового будинку №28 на вулиці Хоткевича у Львові. Відтак, туди негайно вирушив пожежно-рятувальний підрозділ ДПРЧ-29..

Через сильне задимлення фахівці ДСНС працювали в апаратах захисту органів дихання. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу й запобігли її подальшому поширенню.

11 вогнеборців та дві одиниці спецтехніки повністю ліквідували пожежу сміття на площі п’яти квадратних метрів о 16:5. Постраждалих унаслідок цієї пожежі також немає, а причину її виникнення займання теж ще не встановлено. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів