У Львові ліквідовують ямковість водночас на десяти вулицях

14:14 2 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Зокрема, як запевняє в середу прес-служба міськради, – на Кавалерідзе (з переходом на Трильовського), Коломийській, Зубрівській, Під Дубом, Стуса, Зеленій, Джерельній, Університетській і Липовій Алеї.

У Львові продовжують ремонтувати дорожнє полотно. Зокрема, зараз ліквідовують ямковість на дорогах та проводять поточний ремонт. 

Начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний розповів прес-службі міської ради: «Ямковість повністю ліквідована на вулиця Луганській, Дністерській та Липовій Алеї. Наразі проводяться ремонтні роботи на вулиці Кавалерідзе з переходом на вулицю Трильовського, на вулицях Коломийській та Зубрівській. У планах Сихівської районної адміністрації проведення ремонтних робіт на вулицях Монастирській та Сихівській, а також на вулиці Довженка».

Натомість начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга повідомив: «Зараз ми ремонтних робіт не проводимо, чекаємо на доставку асфальту. Як тільки нам привезуть асфальт, ми приступимо  до роботи і починати будемо з вулиці Величковського (Рясне 2)».

Своєю чергою, в  Галицькій районній адміністрації Львова поінформували, що вже розпочато роботи з ремонту вулиць Під Дубом, Стуса, Зеленої й Джерельної, Університетської, Липової Алеї, й додали: «Найближчим часом заплановано виконання робіт на вулицях Кривоноса, Винниченка, Куліша, Данилишина, Б. Лепкого, пл. Юри, Технічна, Меретина, Озаркевича, Словацького, Устияновича, Митрополита Андрея».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів