У Львові лікарі намагаються врятувати життя 17-річній сироті

13:03 27 вересня 2013 р.

Зґвалтована в Дрогобичі сирота не ходить і кричить вночі від болю.

Як повідомляє сьогодні, 27 вересня, «Сегодня», у Львові лікарі намагаються врятувати життя 17-річній сироті Іванні Танчук, яка викинулася з п'ятого поверху після групового зґвалтування. Зі слів бабусі дівчини Ольги, її внучка «дуже важка» і мучиться від страшного болю.

«Іванку постійно мучать страшні болі. Вона ночами не спить, плаче, кричить, молиться, терпить, але ніщо не може заспокоїти внучку - на ноги поки не встає, їсть лише трохи, щось ріденьке і легке, дуже схудла вся, я дивитися не можу на це – серце розривається. А хто за нею буде дивитися, крім мене, адже потрібно поміняти памперс, і перевернути, вже пролежні намічаються».

Як інформувала «ТСН.ua», Іванна Танчук 17-річна дівчина-сирота вистрибнула з п'ятого поверху будинку в Дрогобичі Львівської області після зґвалтування в ніч на 12 серпня. Як розповіла сама потерпіла, посеред ночі до неї навідалося четверо знайомих хлопців, котрі напередодні напівжартома забрали в неї ключі від квартири, яку вона винаймала.

Ці п’яні парубки й почали її ґвалтувати. Вона ж у шоковому стані вирішила втекти: добігла до сусіднього будинку, піднялася на п'ятий поверх і стрибнула з вікна. 

Але в дрогобицькій міліції не одразу розпочали кримінальне провадження за фактом зґвалтування. Правоохоронці стверджували, що дівчина добровільно впустила кривдників додому.

А оскільки відомо, що батьки підозрюваних мають зв'язки і тому вважають, що їм легше відкупитися, аніж дати гроші на операцію, ті, кому небайдужа доля дівчинки, вже побоюються, що справу сироти, з якої поглумилися, спробують забути. 

Зараз дівчина перебуває у Львівській лікарні швидкої допомоги. В неї серйозні ушкодження хребта і тазу.

Реквізити для допомоги:

Одержувач: ПАТ «ВіЕйБіБанк».

 Банк одержувача: ПАТ «ВіЕйБіБанк», МФО 380537, код ЄДРПОУ 19017842.

 Рахунок одержувача: 29249800002.

 Призначення платежу: зарахування коштів на картковий рахунок № 04040000351209.

 Ільницька Віра Іванівна для лікування Танчук Іванни.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів